Nyttårshilsen fra Prokla-Media

godtnyttaar
Vi vil ønske alle våre kunder og forretningsforbindelser et riktig Godt Nyttår!
2013 har vært et helt spesielt år for Prokla-Media. Vi har med ti nye bøker klart å sette rekord i antall solgte bøker. Boken “Mannen som forandret verden” er nå solgt i nærmere 20 000 eksemplarer. Denne lille boken har dermed blitt en av de mest solgte kristne bøkene dette året. Den nye salmeboken gikk forbi oss i solgte eksemplarer. Vi har også klart å øke omsetningen med ca. 40% dette året.
Mest av alt ønsker vi å gi ut bøker og litteratur som bygger opp rundt den kristne tro. Bøker med verdier som kan hjelpe oss mennesker til å komme ut i den planen som Gud har med hver enkelt en av oss. Jeg sitter å leser korrektur på en helt ny bok som omhandler de kristne i undergrunnsmenighetene i Kina, når man ser hvilke enorm kraft det er i evangeliet den del av verden akkurat nå, så må man lure på om vi har sovnet helt inn. Det er bare fantastisk å lese om hva Gud gjør i Kina. De vitner om sin tro selv om det kan koste dem dyrt, de trenes og sendes snart over hele verden som misjonærer. De tenker meget strategisk og sender misjonærer inn i de vanskelige muslimske landene i verden. 2014 tror jeg kommer til å bli et år med store kontraster. Vi kommer fortsatt til å høre om naturkatastrofer, krig og nød over hele verden. Men om vi tar på oss andre briller så vil vi oppdage at Gud også er på veien med de gode nyhetene om frelse til hver dem som tror. La oss gå inn i det nye året med en bønn om å kunne velsigne og skape forandring i menneskers liv der hvor vi er hver enkelt. Ha gjerne med en ekstra bok eller oppmuntring til en venn. Ta tid, spør hvordan de har det. Be gjerne en bønn. De fleste er veldig åpne for å bli bedt for. Om du er på bussen, toget eller tar en telefon.
Vi vil gjerne hjelpe deg med bøker og taler som kan være med å bringe evangeliet videre. Norge er et misjonsland, både som mottaker og som sende nasjon.
Nye bøker som kommer snart er:
Guds fjell – Bob Cournuke – slutten av januar
Kinas blodrøde kors – Eugene – slutten av januar
Utrolige hendelser blant muslimer – slutten av januar
De vakreste bibelhistoriene – rikt illustrert barnebibel fra 6-10 år. April
Sauen som gikk seg bort – 8 hefter med en historie i hver bok. (midten av januar)
Vi vil takke alle de som har hjulpet oss i løpet av året i form av å kjøpe bøkene våre, anbefale dem, tipse oss om nye titler og mye mer.
Et velsignet godt nyttår fra en fersk forlagssjef
Eivind Sætrang